Hei! Olen Ulpu Lappi

raimon_ja_ulpun_kuvat_2009_018.jpg

Olen Suomen Ev. lut.Kansanlähetyksen sopimusperusteinen julistaja. Olen koulutukseltani teologian maisteri. Koen tärkeäksi Raamatun opettamisen, koska sen tuntemus ohenee jatkuvasti. Vierailemme yhdessä Raimon kanssa seurakuntatapahtumissa.  Erityisesti lähetystyö on sydäntäni lähellä.

Pidän

  • raamattuopetuksia
  • jumalanpalvelussaarnoja
  • esityksiä lähetystyöstä
  • naistenpäiväpuheita ja -opetuksia
  • esitän myös yksinlaulua
Usko Jeesukseen tuli minulle eläväksi noin rippikouluikäisenä. Kodin opetukset saivat minut tajuamaan, että tarvitsen Jeesuksen antamaan syntini anteeksi ja ohjaamaan elämääni. Kun uskoni on kypsynyt, olen ymmärtänyt, että minun tehtäväni on seurata Jeesusta, etsiä hänen tahtoaan.
Valmistuin Helsingin yliopiston teologisesta tiedekunnasta vuonna 1972. Seurustelu, kihlaus ja avioliitto Raimon kanssa johtivat työntäyteiseen ja antoisaan vaiheeseen elämässä. Olen kiitollinen kotiäitivuosistani ja neljästä aikuistuneesta lapsestamme. Vuosien varrella olen tehnyt myös uskonnonopettajan ja luokanopettajan töitä.
Olen toiminut myös Kansanlähetyksen julistustyössä ja oman seurakuntamme,  vapaaehtoistyössä. Nämä tehtävät jatkuvat edelleen.

Pidän tavallisista kotiaskareista, kodinhoidosta, puutarhan hoidosta ja musiikista sekä luonnossa liikkumisesta lähipiirissä ja matkoilla. Yhteydenpito läheisiin, erityisesti lapsenlapsiin, tuottaa minulle iloa.

"Kukaan ei ole niin vähäpätöinen, ettei Jumalalla olisi varattuna suunnitelmaa hänen elämäänsä varten. Kukaan ei ole niin lahjakas, ettei hänen elämänsä menisi vikaan, ellei Jumalan suunnitelma pääse toteutumaan siinä.

Emme voi saada takaisin sitä osaa elämästämme, joka on jo tuhoutunut. Emme voi elää uudelleen tuhlaamiamme päiviä. Mutta se elämämme jakso, joka on vielä edessäpäin, voi koitua meille voitoksi. Jumalalla on suunnitelmansa elämämme jäännöksiäkin varten." (Fredrik Wislöff).